maanantai 8. tammikuuta 2018

Suklainen Leps World 2 kakku

oli tyttäreni toiveen mukainen kakku, ihan kakkupohjasta alkaen.Kakun perustana on 15 hlön kaakaoinen kakkupohja. Täytteeksi valikoitui vadelmamousse ja kuorrutukseen käytin herkullista suklaakermaa. Täydellinen paketti makeaa ja kirpeää.

Kakun pääosassa näyttelee leps world ja se oli tämän vuoden syntymäpäiväkakkujen ehdoton teematoive. Siitä ei neuvoteltu, ja voisin taustoittaa tilanteen "vakavuutta" sillä, että Leps World2 on peli, jota meillä pelataan niin paljon kuin mahdollista. Tuntuu, että mikään maailman mahti, tai aika, ei saa tyttöjä puhelimestaan irti, mutta olen rajannut päivittäisen peliajan max tuntiin. Ja voi kuinka haasteellista se on! Kun ei millään malttaisi lopettaa.

Se onkin tämän päivän vitsaus, nuo älypuhelimet ja tabletit. Ei niin, etteikö niissä olisi hyvääkin mutta on niissä huonotkin puolensa. Tähän onkin taas hyvä todeta se, että miten ajat onkaan muuttuneet, minä leikin lapsena ulkona ja viihdyin ulkona niin hyvin että minut sai hakea sisälle iltapimeästä. Ja voisinpa väittää että se pitää myös hyvin monen muun ikäiseni kohdalla paikkansa. Nyt se on toisinpäin. Lapsia saa hoputtaa hienovaraisesti ulos, lainaamalla seuraavaksi tyttäreni sanoja, - tuonne kylmään ja pimeään. En väitä, ettäkö se olisi jokaisen perheessä näin, mutta jotenkin tuntuu että meidän perheessä on neitokaisia jotka viihtyvät hienoisesti paremmin tablettinsa, ja älypuhelimensa, kanssa sisällä kuin ulkona raikkaassa talvi-ilmassa. Onneksi pian talvi kuitenkin taittuu kevääseen ja uloskin on hieman helpompaa mennä, vaikka sitten se älypuhelin taskussa :)
Mutta hei, niin siinä vierähti pari viikonloppua ihan tosta vain! Yhtä juhlaa ja makeaa. Eikä se tästä kauheasti muuttunut kun joulua kohti mentiin. Mutta se mikä on aina kivaa lasten synttäreillä, on ilmapallot! Ilmapallot kuuluu nimittäin meidän synttärijuhliin kuin kakku pöytään, ja niitä tungettiin auton takapenkki täyteen. Näissä fiiliksissä on hyvä jatkaa matkaa kohti kevättä!Onnea vielä Netta muruseni näin jälkikäteenkin! 
8 vuotta täynnä <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti