sunnuntai 5. elokuuta 2018

Kakku opettajalle

pukeutui lämpimään kesään.
Kevätlukukauden päättyessä kotikeittiössäni valmistui toinen toistaan makeampia kakkuja ja tällöin myös lapset osallistuvat kakkuiluun omilla, ainutlaatuisilla taideteoksillaan.

Nuorimmaiseni rakastaa pursottamista joten lähtökohtana oli se että kakun pitää olla kermapinnoitteinen jotta siihen saa kauniin kukkamaisen pursotuksen alareunaan. Hän rakastaa siis kukkia, mutta myös värejä, joten tiesin heti että kakku tulee olemaan kesän "värinen/näköinen" jokalailla.


Nuorimmaiseni on äärimmäisen aurinkoinen ja empaattinen persoona mutta hänellä on myös vahva puolensa, kaiken sen herkkyyden rinnalla. Niiden yhteensovittaminen on joskus haastavaa mutta uskon että vuodet tasoittavat luonteen kaikki sävyt sopivasti paikoilleen. Kakussa näkyykin juuri hänen persoonansa ja kaikki mitä hän rakastaa. On siis suurenmoista että omaa itseään voi toteuttaa näinkin kätevästi ja luoda esiin jotain sanomattoman ainutlaatuista ja kaunista. Sitä on myös molemmat tyttäreni, ainutlaatuisia ja kauniita ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti