keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Helmikuun SLY paketti

Sain odotetun helmikuun Sly paketin, itseasiassa ensimmäisen Sly pakettini, jo heti kuun alkupäivinä.

Pakettia avatessani auringon säteet paljastivat melkeinpä varmuudella sen että jauhoja olisi ainakin luvassa.... Kyllä, jauhoja ja vaikka mitä! En olisi ikinä kuvittelut että paketti voisi sisältää näin paljon kaikkea ihanaa ja käytännöllistä. Leipojan juttuja, täydellistä. Paketti oli ajatuksella koottu kokonaisuus, ehdottomasti. Paketissa oli myös useita reseptejä ja reseptien mukana oli mm. Eclair sekä Bebe leivoksien ohje, kiitos ystävälleni :)   Tulen varmasti testaamaan joitain näistä resepteistäsi mitä minulle lähetit.

Loistavaa, että ystäväni oli lisännyt pakettiini myös maissitärkkelyksen. Maissitärkkelystä käytän päivittäisessä ruoanlaitossa että leivonnassa. Maissitärkkelys on myös loistava lisä kaulittaessa massoja. Eipä tartu massa kiinni alustaan, eikä tahraa mielestäni samoin kuin tomusokeri.

Harmi vain että posti ei tunne sääliä paketteja kohtaan sillä muutama pahvirasia (perunajauho ja maissitärkkelys) oli kokenut kovia ja repeytynyt ikävästi irvistäen kulmistaan auki. Pahvirasiat olivat pöllyttäneet paketin sisältä ja ulkoa puuterimaiseen lumeen kauttaaltaan. Toisaalta, talveen kuuluu pieni puuterilumi joten eipä tämä haitannut lainkaan. Olen suunnattoman tyytyväinen ihanaa, ihanaan ja vielä kerran ihanaan pakettiini! Kaikki toiveeni oli huomioitu, kiitos ystäväni missä sitten oletkin. Mielenkiinnolla, ja jännityksellä, odottaen maaliskuuta!

Paketti sisälsi;
- Pakastuspussit
- Mansikan makuinen tomusokeri
- Perunajauhot
- Maissitärkkelys
- Siro erikoishieno sokeri
- Dr Oetker, sydän koristekuvio
- Vaniljatanko
- Pandan valkoinen suklaa
- Tumma leivontasuklaa
- Vaahtokarkkeja
- Rengasmuotit


6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kiva paketti ja harmi että on ollut "lunta" paketin sisällä. Pitäisi yrittää muovipusseihin laittaa.

  Ihanaa silti että olet tykännyt ekasta paketistasi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. T: Redrose-emo

   p.s ei antanut vielä nimeä laittaa jostain syystä :/

   Poista
  2. Ei haitannut lainkaan, talveenhan kuuluu lumi :) ja kyllä, paketti oli ihana. Olen tyytyväinen.

   Poista
 3. Kiva että paketti miellytti. =) Nyt on lisätty isompia pusseja ostoslistalle niin ensi kerralla ei lumi pöllyä =) Mukavaa viikonloppua!
  Ystäväsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, paketti oli ihana. Kiitos ja mukavaa viikonloppua myös sinulle. Kokeilen varmasti reseptejäsi, ainakin eclair tai bebe menee testiin, kunhan vain toivun juuri alkaneesta flunssasta :(

   Poista