tiistai 9. helmikuuta 2016

YSTÄVÄNPÄIVÄ

Mikä ihana syy leipoa jotain makeaa mutta jossa on mukana myös aavistus kipakkaa kirpeyttä.

Tämä kakku sai kruunukseen kukka- ja muotoilumassasta tehdyt kaareutuvat sydämet. Sydämien luo johti ruusujen täyttämä polku. Ruusujen välistä pilkotti, satunnaisesti, muutamia mielikuvituksen värittämiä ruusunlehtiä. Ja jotenkin ruusuista tuli vaaleanpunaisia vaikka en tunnusta itseäni mitenkään vaaleanpunaisen ystäväksi. Ja jostain syystä, monet leivonnaiseni/koristeet, saavat juurikin nuo vaaleanpunaiset ruusut rinnalleen. Ja jostain syystä, vuosia sitten, heinäkuun helteen alla, myös morsiuskimppuani koristivat vaaleanpunaiset ruusut. Jollain omituisella tavalla tuo vaaleanpunainen kietoutuu ja taipuu moneen. Ehkä minä sitten olenkin vaaleanpunaisen ystävä, jollain selittämättömällä tavalla :)

Kakun suklaisen kuoren alle kätkeytyi vadelman- ja suklaamoussen täydellinen liitto. Kirpeää ja makeaa, niillä yleisesti katsottuna onnistuu.




Koristeet;
- Renshaw, pinkki sokerimassa
- Renshaw, fuksian pinkki sokerimassa
- Renshaw, kukka- ja muotoilumassa, valkoinen
- Kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
- Efektisävy, helmiäinen Pearl White
- Städter, kimallepulveri vaaleanpunainen
- Koristejauhe, Twinkle White
- Confetin elintarvikeliima
- Confetin ruusunlehtimuotit, 3 kpl
- Ruusun terälehtimuotit, 4 kpl


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti