maanantai 23. marraskuuta 2015

SITRUUNAMINIMUFFINIT

leivoin tyttäreni toiveesta kaverisynttäreille.

Nämä kaverisynttärit olivat ensimmäiset jotka järjestettiin pikku prinsessallemme kodin ulkopuolella. Hän toivoi jo viime vuonna että saisi ihan omat kaverisynttärit, ihan omille kavereilleen ja synttärit tulisi viedä jonnekin muualle kuin kotiin, piste ja huutomerkki.! Siksi, koska isosiskokin oli saanut kaverisynttärinsä jo useana vuonna haluamaansa kohteeseen.

Näin sitten tehtiin ja synttärit vietiin tyttäreni toivomaan paikkaan. Juhlapaikasta tosin neuvoteltiin hyvässä hengessä sillä ihan kaikesta meidänkään kukkaro ei toivu. Jossain menee raja ja jonkin summa x alle on viiva vedettävä. Synttärit olivat täydellinen napakymppi ja tyttäreni riemulla ei ollut määrää kun hän pääsi 11 pikkuisen prinsessan kanssa kirmaamaan jumppasalia laidasta laitaan ohjaajan luotsaamana. Hyppien trampoliineilla, leikkien mustekalaa ja vaikka mitä.

Täytyy kyllä todeta että ohjaajalla oli homma täydellisesti hanskassa ja heikkohermoisemmat olisivat jo varmasti heittäytyneet äxäksi lattialle kun prinsessojen vaatimukset ja erimielisyydet leikkejä kohtaan nostivat hetkeksi päätään. Kävimmekin vielä kiittämässä erityisesti ohjaajan toimintaa ja tilannehallintaa joka piti "paketin" koossa alusta loppuun. Kerrankin rahalle vastinetta.

Minimuffinit koristeltiin tyttäreni toiveiden mukaisesti mansikkaisilla kermakierteillä. Kierteisiin upotettiin talven taikaa pikkuruisien lumihiutaleiden muodossa.
Muffinit asettuivat pieniin valkoisiin mini-muffinivuokiin jotka löydä Confetin verkkokaupasta.

Frozen Anna nutturakampaus

Kaverisynttäreille valmistauduttiin ensimmäistä kertaa kampaamon kautta ja kyllä meidän 6 vuotiaasta tuli niin kaunis. Nutturakampauksen neidille loihti Ajattoman Marika! Hiuksissa olevat silkkinauhat ostin Sonjan Sisustuspuodista.
 

Hani-hallilla bileiden jälkeistä pallottelua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti