lauantai 28. marraskuuta 2015

FROZEN, ANNA & ELSA

aiheinen pikku kakkunen leivottiin päivän viimeiseen kattaukseen samoilla täytteillä kun ensimmäinen kakku, eli takuuvarma yhdistelmä raikasta mustikkaa ja pehmeää vaniljaa moussena.
Takana mukava päivä. Vanha talo oli täynnä hälinää, sitä oikeaa elämää. Pienten ja hieman isompien jalkojen töminää yläkerran rappusissa. Tasaista puheensorinaa, piiloleikkejä lasten kanssa ja herkuttelua ilman kiirettä mihinkään. Sukulaisia ja ystäviä, pitkästä aikaa kaikki saman katon alla.

Näitä hetkiä vaalii mielessään ja toivoo että omat lapset kantaisi perinnettä harteillaan. Kevyenä, vaalien. Ei ottaisi siitä taakkaa sillä sitä se ei saa olla. Silloin se menettää merkityksensä. Se antaa parhaimmillaan juuret, sillä maailmalla tuulee ajoittain kovaakin, joita jokainen meistä tarvitsee. Se antaa parhaimmillaan juuret jotta muistat mistä olet tullut ja että sinulla on ympärilläsi ihmisiä jotka välittää. Sillä koskaan ei ole liikaa ihmisiä ympärillä joihin voit turvautua luottaen että kaikki järjestyy, tavalla tai toisella. Luottaen, että elämä kantaa. 


Koristeet;
- Renshaw, pinkki sokerimassa
- Renshaw, vaaleanpunainen sokerimassa
- Renshaw, fuksian pinkki sokerimassa
- Renshaw, vihreä (emerald green) sokerimassa
- Kaulintamassa, vaahtokarkin makuinen
- Efektisävy, helmiäinen Pear White
- Efektisävy, metallinhohto Morrocan Velvet
- Efektisävy, tomuväri Ivy Green
- Efektisävy, tomuväri Chocolate
- Städter, vaaleanpunainen kimallejauhe
- Ruusun terälehtimuotit, 4 kpl
- Confetin lumihiutalemuotit
- Confetin ruusunlehtimuotit, 3 kpl
- Confetin elintarvikeliima
- Städter iso tylla, 6 -teräinen kukka 14mm
- Sokerimassakakkukuva Frozen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti