sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Marengit

elämäni ensimmäiset itsetehdyt marengit, ja kuinka hyviä sellaisia!

En tiedä miltä olen marenkien kuvitellut maistuvan mutta nämä olivat yksinkertaisesti sanoen hyviä. Jostain syystä olen aina vältellyt ja kiertänyt kaukaa marenkitarjottimet mutta en tämän jälkeen!

Sain Confetista testattavaksi makutomusokeria joten luonnollisesti tein marengit makutomusokerista. Valitsin testiin vadelman makuisen Rasberry Ripple, makutomusokerin. Confetissa on tarjolla useita eri makuja Rasberry Ripplen rinnalle, mm. Strawberry Milkshake, Lemon Drizzle, Black Cherry, Apple Crumble, Christmas Punch, Salted Caramel ja Jaffa Twist. Jokainen löytää näistä varmasti oman suosikkinsa joten rohkeasti kokeilemaan.

Makutomusokeria voit käyttää esimerkiksi kuppikakkuihin, fudgeen, voikreemiin jne. Etenkin näin joulun alla makutomusokeri on loistava vaihtoehto myös piparkakkujen kuorruttamiseen (pikeeri). Makutomusokerit ovat väriltään valkoisia joten haluamaasi väriä niihin saat lisäämällä pastaväriä. Ainoa poikkeus värimaailmaltaan on Jaffa Twist joka on väriltään suklaanruskeaa. Jaffa Twist on myös siinä mielessä poikkeus että sillä EI saa tehtyä mm. marenkeja sen sisältämän kaakaorasvan vuoksi. Tuote sopii myöskin monelle erityisruokavalion omaavalle sillä tuote on gluteeniton, laktoositon/maidoton, pähkinätön sekä soveltuu vegaaniruokavalioon.Reseptejä makutomusokerilla valmistettuihin herkkuihin löydät Confetin reseptiblogista!
 - Fudge

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti