sunnuntai 7. elokuuta 2016

SOFIAN RISTIÄISKAKKU nro 2

oli kakuista pienempi (20 hlön) ja siihen valikoitui seuraavia elementtejä.

Tässä vaiheessa on pakko todeta seuraavaa... uuden kännykkäni kamera oli sen verran uusi tuttavuus minulle että kuvien laatu on aivan surkea. En kerinnyt opettelemaan kaikkia hienoja säätöjä, ja sen tuomia mahdollisuuksia, mutta näillä oli pakko mennä.


Sofian äiti, Maria, antoi minulle tähänkin versioon täysin vapaat kädet joten taiteilin kakun päälle suloiset pienet tossut joista on oma postauksensa tässä.

Tossujen taustalla hehkuvat itseoikeutetusti hennon vaaleanpunaiset ruusut, pastellinsävyisten ruusunlehtien kera. Asettelin mukaan myös muutaman hortensian sekä satunnaisia mansikankukkia, näin sain kummatkin kakut "sidottua" samaan ajatukseen.Vaikka kakku koristelumaailmaltaan antoikin minulle vapaat kädet niin tämänkin kakun kuorrutus toivottiin toteutettavan kermalla. Kerma puolestaan rajaa hieman koristelua mutta soveltamisella saa aikaan vaikka ja mitä. Ja jotta kakun kuorruttaminen ei olisi ollut niin helppoa niin juhlapäivänä keli oli kaikkea muuta kuin hyvä viimeistelyn työstämiseen. Lämpimän hiostava ja ukkosta enteilevä.

Kakun täytin kinuskipuolukkamoussella koska toiveena oli raikas ja herkullinen täyte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti