maanantai 21. marraskuuta 2016

Kinuski-vadelmajuustokakku

jatkaa juustokakkujen juhlaa.
Tämän kakun maku ja koostumus on vakuuttanut kaikki kahvipöydän herkkusuut kirpeillä vadelmilla ja makean kinuskin liitolla. Siksi se valikoituukin aina uudelleen ja uudelleen tarjottavaksi.

Tällä kertaa kakku tarjottiin pienen tytön ristiäisissä. Kakku toivottiin ulkoiselta olemukseltaan pelkistetyksi ja selkeälinjaiseksi, ilman sokerimassakoristeita. Tätä toivetta noudattaen päädyin pursottamaan kakun pintaan kermakierteet jotka värjäsin Wiltonin punaisella pastavärillä

Wiltonin pastavärit omaavat hyvän väripigmentin joten väriä ei tarvitse laittaa kuin muutamia hammas- tai cocktailtikullisia ainesosaan jota halutaan värjätä.

Kermakierteiden väliin asettelin Brunbergin tummaa suklaata. Brunbergin tumma suklaa on laktoositon, ja gluteeniton, joten se oli varma valinta kakkuun joka toivottiin laktoosittomana.  Sisäpinnalle ripottelin Salted Caramel marenkimurusia ja osin rouhittua/paloiteltua tummaa suklaata.
Ja kuin pisteeksi iin päälle halusin kakkuun vielä jotain pienen pientä pinkkiä ja sehän onnistui ripottelemalla kermahuippujen päälle Funcakes:n pehmeitä sokerihelmiä.

2 kommenttia: