sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Ristiäiskakku tytölle

pukeutui ruusuihin ja pioneihin.



Tässä kakussa oli kaikki kohdillaan (paitsi kuvan valotus mille ei nyt voinut mitään) ja alusta alkaen projekti tuntui luistavan kuin vettä vaan. Jokainen yksityiskohta, mitä olin ajatellut, asettui juurikin niin nätisti paikoilleen kuin sen tulikin.

Kakku toivottiin gluteenittomana ja laktoosittomana, vaaleana sokerikakkupohjana. Täytteeksi valikoitui makean kirpeä kinuskipuolukka. Kuorrutteena vaahtokarkin makuinen kaulintamassa.

Kakun kukista oma postauksena tästä, pionit ja ruusut. Kukkakoriste postauksista löydät myös pikkuisen infoa syötävistä kukista että näiden kuivatuksesta.









2 kommenttia:

  1. Kiitos antamistani vinkeistä pionien suhteen! :D Sain kuin sainkin ne vihdoin onnistumaan haluamallani tavalla https://suklaapossu.blogspot.fi/2017/03/vadelmainen-seminakukakku-70.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että vinkeistä oli hyötyä ja miten ihania pioneita saitkaan aikaan, siis vau! Ovat ihan mielettömän upeita!

      Poista