Kakun runko valikoitui äitini valitseman makuamaailman mukaisesti. Pitänee sanoa että tämä kakku onkin yksi loistavimmista makujen ilotulituksista. Vadelma ja kinuski ovat täysin lyömätön yhdistelmä, se hakee edelleen vertaistaan. Tämä kakku on uponnut jopa niille herkuttelijoille jotka eivät päästä juustokakkua lusikkaa lähemmäs itseään. Tämä kakku yksinkertaisesti sulaa suuhun.
Tällä kertaa kakun koristeena oli erinäisiä elementtejä kuten keksejä, suklaata, marenkeja sekä erilaisia rakeita. Rakastan tehdä käsilläni ennenkaikkea koristeita sokerimassasta mutta niiden maku ei kuitenkaan ole lähes tulkoonkaan niin herkullinen kuin mitä ulkonäkö useasti antaa ymmärtää. Halusin tähän kakkuun enemmän makua ja sopivasti silmänruokaakin. Silloin kun halutaan makua, niin kakku tuunataan kaikella herkullisella, sellaisilla ainesosilla jotka jo itsessään ovat syötävän herkullisia. Jotka eivät tarvitse ympärilleen mitään muuta. Tämän kakun runkoon sopi täydellisesti keksimurut joita löytyy myös kakun pohjarakenteesta. Suklaarouheet ja palat antoi täyteläisyyttä kinuskisen marjaisaan täytteeseen. Itsetehdyt marengit puolestaan sulavat suuhun. Rapea kuori ja aavistuksen pehmeä sisus tuovat täydellisen suutuntuman jo täydelliseen pohjaan. Lopuksi ripottelin pinnalle erivärisiä nonparelleja sekä pehmeitä sokerihelmiä. Pisteenä i:n päälle asettelin joukkoon muutaman toffeehelmen. Nämä elementit sitoi yhteen pursotettu tummasuklaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti