sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

TENAVAT KAKKU

valmistui kummityttöni syntymäpäiville.

Kakku toivottiin Tenavat sarjan innoittamana niin että itse kakku olisi väriltään vihreä ja siinä seikkailisi Ressu, Kaustinen sekä Jaska Jokunen. Kakkuun piti myös mahduttaa Ressun koppi sekä Kaustisen oma pesä. Pesä toivottiin puuhun mutta ilma oli sen verran tuulinen että Kaustisen soma kotipesä oli pudonnut puun oksalta kukkien vierustalle. Eipä se näyttänyt Kaustista haittaavaan sillä hänen hymy oli niin muikea, jopa siellä kukkien vierustalla :)

Makumaailma toivottiin vadelman ja suklaan herkullisella yhdistelmällä. Onneksi pakkasessa on vielä viime vuotisia vadelmia niin täytteen tekeminen onnistui vadelman osalta loistavasti. Suklaa valikoitui sen mukaan että kakku pysyi sille asetetuissa raameissa. Kakkupohja oli tehty gluteenittomalla jauhoseoksella joten samaa linjaa piti jatkaa myös täytteiden osalta. Tällöin suklaan suhteen ei ole hirveästi vaihtoehtoja joten päädyin käyttämään Brunbergin tummasuklaata. Brunbergiltä löytyy myös maitosuklaa joka olisi sopinut tähän täytteeseen aivan yhtä hyvin kuin em. versio.

Tähän "projektiin" päätin testata taannoin ostamaani kukkamuottia jonka löysin Vispilänkaupasta. Kukkamuotissa syntynyt kukka oli kuin unelma ja sopi niin täydellisesti tähän kakkuun. On se vaan hyvä että välillä tulee tehtyä näitä "minusta tuntuu että tämä olisi kiva" heräteostoksia vaikka ei juuri ostohetkellä muotille olisikaan niin suunnattua käyttöä. Kaikki ne kuitenkin käyttöön tulee, ennemmin tai myöhemmin.

Tämä projekti "pakotti" minut ostamaan myös Confetin valikoimasta iki-ihanan FMM:n linnunpönttömuotin jonka käytin kyllä muuhun kuin linnunpönttöön. Kaustisellehan tämä pönttö ei tullut sillä tein jo ihan oman pienen pesämäisen kodin Kaustiselle, niin kuin alla olevista kuvista voi tulkita. Ja tadaa!!!! Siitä tulikin tähän kakkuun Ressun oma koti, koirankoppi :)  Muotista on siis moneksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti