torstai 2. kesäkuuta 2016

KERMAKAKKU LUOKANVALVOJALLE

syntyi vanhimman tyttäreni suunnittelemana ja toteuttamana.
Minun tehtäväksi muodostui ainoastaan kakun rungon teko (eli pohja, täyte ja pursotukset) joten pikkuhiljaa tässä saa antaa vispilät ja muut oheistarvikkeet tuvan pienempien leipureiden käyttöön.

Kakun inspiraation lähteenä oli Frenchbulldog World peli joka on tyttäreni ehdoton suosikkipeli. Pelin löytymistä, ja lataamista tablettiin, edisti veljeni tyttöystävän ranskanbulldoggi. Ranskanbulldoggi, Nella nimeltään, on tuo samainen joka on toiminut myös nuorimman tyttäreni inspiraation lähteenä (mitä kakkuihin tulee). Niinpä meiltä lähti tänä vuonna kiitoskakkuja hyvinkin Nellamaisissa tunnelmissa :)

Koska sain vastata mm. täytteestä niin luonnollinen valintani oli puolukkakinuskimousse. Sen makeankirpeä liitto on vakuuttanut kaikki herkkusuut joten oletin että valinta ei mennyt täysin pieleen. Wilmaan tulikin jälkikäteen viesti että valintani oli ollut oikea. Puolukkakinuski valloittaa :) Näissä tunnelmissa on mukava aloittaa kesäloma ja heittää reput eteisestä yläkerran pieneen sivukaappiin. Sieltä ne sitten kaivetaan elokuussa esille ja luulen että silloin ollaan jo kovasti valmiina kouluun.Ja itse "inspiraatio" = Nella koira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti