torstai 3. maaliskuuta 2016

Kinkkumuffinit

hieman hienosäätönä edellisestä, kovin kuivahkosta, versiosta.




Näistä tuli ihan syötäviä mutta ehkä edelleen kaipaisin hieman kuohkeutta koostumukseen. Päälle pursotin "hatun" joka muodostui tuorejuuston sekä kermavaahdon sekoituksesta, höystettynä hieman suolalla että pippurilla. Hatun koristeeksi keikahti soma kurkkukukkanen :)

Kinkkumuffinit
(12 kpl)
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
3 dl kinkkua
2 dl juustoraastetta
1/2 tl mustapippuria
2 kananmunaa
2 dl maitoa
1 dl ruokaöljyä


Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, suola, pilkottu kinkku, juustoraaste ja mustapippuri keskenään. Vispaa toisessa kulhossa kananmunat, maito ja ruokaöljy sekaisin. Yhdistä seokset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Annostele taikina muffinivuokiin.

Paista muffinit uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla ennenkuin pursotat tuorejuustoseoksen muffinin päälle. 















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti