30 hlön kakussa on gluteeniton vaalea sokerikakkupohja ja täytteenä mansikkamousse.
Helle, ja aikataulu, pisti haastetta tämän luomuksen valmistamiseen mutta kakku oli pysynyt koossa korkeudestaan huolimatta ja maistunut hyvälle. Matkassa oli muitakin huolia, ja mutkia, kuin kakun koossa pysyminen joten olen enemmän kuin onnellinen että tämä luomus saatiin juhliin kokonaisena ja tämän näköisenä. Loppu hyvin, kaikki hyvin.
Pääsääntöisesti valmistan aina itse kaikki kakkuun tulevat koristeet, ja elementit, mutta tällä kertaa oli turvauduttava macaronsien osalta Minnan apuun. Minna, jos kuka osaa tehdä parhaat macaronsit ikinä, niin ulkonäön kuin makumaailman suhteen, joten mahdanko itse jatkossakaan ryhtyä macarons savottaan?!
Onnea pienelle tytölle sekä hänen perheelleen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti