Sain Vispilänkaupan Eijalta testattavaksi satumaisen kauniin Baroc pitsimaton sekä kimaltelevan hopean pitsiaineen. Samaan pakettiin mahtui bonuksena, sattumien kautta, syksyyn värinsä puolesta niin sopivat wawe muffinivuoat.
Täydellinen paketti ja mitä ihmeen ihanaa näistä voikaan tehdä? Vaikka ja mitä. Elokuu on nyt buukattu täyteen toimintaa joten ihanuudet jää odottamaan idearikasta syksyä ja syksyn myötä uusia tuulia. Odottelenkin jo innolla että pääsen toteuttamaan mielessäni olevaa leivonnaista näillä tuotteilla.
Niitä odotellessa voi vaikka paistaa uunissa herkullisia punaherukkamuffineja, Wawe vuokiin leivottuna. Tietenkin.
Mutta ennenkuin päästiin leipomaan muffineja niin sain pikkuiset apurit tuomaan takapihan perukoilta tupaan tarvittavat punaherukat :)
Punaherukkamuffinit
(n. 10 kpl)
50 g voita tai margariinia
2 munaa
1 3/4 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 1/2 tl leivinjauhetta
3/4 dl maitoa
200 g punaherukoita
(vaihtoehtoisesti voit käyttää vadelmia, mustikoita jne.
Marjoja voi myös sekoittaa keskenään. Kokeile vaikka herkullista punaherukan ja vadelman yhdistelmää.)
(vaihtoehtoisesti voit käyttää vadelmia, mustikoita jne.
Marjoja voi myös sekoittaa keskenään. Kokeile vaikka herkullista punaherukan ja vadelman yhdistelmää.)
Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoja nuolijalla käännellen muna-sokerivaahtoon vuorotellen voisulan ja maidon kanssa. Sekoita taikinaan punaherukat. Säästä hieman punaherukoita. Täytä muffinivuoat taikinalla. Ripottele säästämäsi punaherukat muffinien pinnalle.
Paista 200 asteessa, noin 20 minuuttia.
Kuorruta muffinit haluamallasi tavalla. Nämä maistuvat kyllä hyville ilman kuorrutettakin :)
Kuorruta muffinit haluamallasi tavalla. Nämä maistuvat kyllä hyville ilman kuorrutettakin :)
Lämpimät kiitokset tuotteista Vispilänkaupan Eijalle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti