Koristeet tein pääosin vaahtokarkkimassan/sokerimassan sekoituksesta. Ainoastaan numero 5 on tehty kukka- ja muotoilumassasta jotta se pysyisi muodossaan hyvin. Kuorrutteen, eli vaahtokarkkimassan, värjäsin Wiltonin pastaväreillä (pinkki ja sky blue). Päädyin värjäämään massan koska vaahtokarkkimassan maku on mielestäni parempi kuin sokerimassan (makuasia tietenkin tämäkin) ja se on myös huomattavasti parempi käsitellä, niin kuorruttaessa kuin koristeidenkin teossa.
Makumaailmat valittiin kesäisissä tunnelmissa joten kakku täytettiin mansikka- ja valkosuklaamoussella. Täydellinen liitto jossa kaikki elementit ovat tasapainossa.
Jälkikäteen kuultuna kakku oli lunastanut kaikki sille asetetut odotukset, niin ulkonäön kuin makumaailman suhteen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti