torstai 28. heinäkuuta 2016

VADELMAINEN KERMAKAKKU

piti saada nopeatempoisella aikataululla kahvipöydän makeaksi.


Kakkuun toivottiin kauden marjoja ja näin päädyttiin täyttämään kakun toinen täyteväli vadelmamoussella. Vadelmamoussea tasapainottamaan valittiin aina niin herkullinen valkosuklaamousse. Kakku sai pinnalleen luonnollisesti vadelmia sekä niiden kehykseksi samettiset kermakierteet.




Kakun ulkonäköpuoleen toivottiin jotain ei niin peruskermakakun ulkonäköä joten värjäsin pienen erän kermaa Wiltonin pinkillä pastavärillä. Näin valkoinen kerma sai hieman tasapainoa sillä valkoinen itsessään on hieman "kova" väri.

Kierteissä kukkii valkoiset vaahtokarkkimassa hortensiat, aavistuksella vihreää tomuväriä. Jotta kakku saisi vielä lisää twistiä niin paloittelin joukkoon Brunbergin maitosuklaan palasia sekä kaurakeksien murusia.

Kaikkea juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Näin kakusta tuli omanlaisensa, ainutlaatuinen, kahvipöydän herkku joka oli kuulemani mukaan maistunut kaikille herkuttelijoilleen yhtä lailla.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti